I'M GOOD

5/31/2017 Sydney NSW, AustraliaIt's been for a while since I last time wrote here (if we don't count that one post couple weeks ago). When I moved to Australia I thought that I would write here every day but as you can see it didn't happen. I was too busy with life and ideas seemed like a big messy pile without a thread.

I really missed writing and everything that blogging includes. All those photoshoot sessions and sharing thoughts with you. With two jobs I just haven't had time to do that. Couple weeks ago there were some changes in my life and after wondering for a while I became a freelancer.

I don't know it it was because I finally graduated from uni or because I felt so empowered after I manage to go to the gym 5 times within a week for the first time since I came here. Suddenly there were twenty pages of lists, calendar marks and plans written down, just like that. Since that, I've been more inspired and motivated than for a long time and so many good things have happened, but like every blogger, I'll tell you later when everything is official.

In one week I wrote posts for two weeks, planned couple photo shoots and scouted couple amazing girls. So good to be back! And yeah, these photos are from my trips to Gold Coast and Byron Bay...


Viimeisimmästä kuulumispostauksesta on kulunut ihan liikaa aikaa. Kun muutin Australiaan ajattelin kirjoittavani päivittäin ajatuksia, risuja ja ruusuja. Kuten huomata saattaa niin ei ihan käynyt, sillä elämä vei ja tuntui, että ajatukset oli niin sekavalla kerällä, että niitten kirjoittamiseksi piti löytää ensin pää ja häntä. 

Olen kaivannut blogin pariin jo useamman kuukauden, mutta kuten mainitsin niin sen punainen lanka on ollut hukassa, eikä aikaa ole ollut kahden työn kanssa sen etsimiseksi. Muutama viikko sitten jäin freelanceriksi ja olen viettänyt lukemattomia tunteja istuen ja miettien syvällisiä kuten sitä mitä haluan uralta, elämältä ja ajalta Australiassa. Deepeistä ajatuksista päästiin siihen, että viime viikolla yhtenä päivänä tuli tyhmä olo, miksen ole aikaisemmin tajunnut näitä asioita?

En tiiä johtuiko se siitä, että sain vihdoin maisterinpaperit käteen tai siitä, että tunsin itseni hyvin voimaantuneeksi päästessäni ensimmäistä kertaa viitenä päivänä treenaamaan koko Australia aikananani vai mistä, mutta listojen ja suunnittelun rakastajana yhtäkkiä kasassa oli kymmeniä sivuja kalenterin sivuja ja suunnittelmia. Niin siistejä juttuja on tapahtunut, mutta kuten jokainen bloggaaja, kerron niistä myöhemmin, kun kaikki on täysin virallista.

Yhden viikon aika kirjoitin valmiiksi kahden viikon postaukset, suunnittelin kuvaukset ja löysin muutaman upean tytön. Että tuli sitten maalattua hieman isommilla pensseleillä, noin vain. Niin ja kuvistus on parin kuukauden takaiselta reissulta Byron Baysta...

Ihanaa olla takaisin!

E x

Want to keep up? Follow me on Bloglovin, Instagram, Pinterest & Facebook.

Post a Comment

Latest Instagrams

© Scouting Diaries by Elina Hyvölä. Design by FCD.