WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS

8/30/2016


Tällä hetkellä mennään aikalailla otsikon mukaisissa fiiliksissä. Elokuu on ollut todellinen kesän sunnuntai. Ylimääräistä aikaa on ollut tai on ollut ainakin aikaa tehdä kivoja sekä ei niin kivoja juttuja ihan rauhassa. Oon hengaillut aika paljon kotona, käynyt pitkillä lenkeillä ja salaa ollut jopa vähän innoissaan siitä, että ulkona on ollut huono sää, koska silloin tekemättömyydestä ei tarvitse tuntea huonoa omaa tuntoa.
Tällasen hasardi-sekoilu-bilekesän jälkeen oon taas rakentanut ittestäni sitä kuuluisaa parempaa ihmistä alottamalla tipattoman sekä viettämällä enemmän aikaa keittiössä sekä zumbatunneilla. Eilen kävin korkkaamassa myös syyskauden lempiharratukseni uinnin Yrjönkadun uimahallissa. Tällä kertaa muistin onneksi bikinit, koska viime keväinen selkkaus, kun unhodin bikinit kotiin ja jouduin vetämään uintitreenin ilkosillani, aiheuttaa edelleen vaivaantuneisuuden tunteita.

Kun on antanut jo pidemmän aikaa itselleen siimaa kaikessa tekemisessä on pienetkin askareet tosin tuntuneet ylivoimasilta. Kaikki kämpän puunaamisesta, pyykkien pesuun ja  pienessä kaaoksessa olevan vaatekaapin raivaamiseen tuntuu ihan ylitsepääsemättömän työläiltä hommilta. Onneksi tämä jo kauhulla odotettu syyskuu ei varmasti jätä yhtään hengähdyshetkeä tai tilaa velttoilulle. Ennakoin tulevia viikkoja jättäytymällä pois Tukholman muotiviikoiltakin, vaikka kovasti olisi tehnyt mieli lähteä. Seuraavien neljän viikon aikana reissukilometrejä tulee tuhansia ja kotona nukutut yöt on laskettavissa kahden käden sormilla.

Näitä kesäasuja on muutamat vielä varastossa. Huivit ja vaaleansininen ovat olleet selkeesti tämän kesän juttuja. Ehkä niille on vielä tulevien päivien aikana käyttöä. Viimeistään syyskuun lopussa Italiassa.
everything from Zara

Wake me up when September ends indeed. August has been Sunday of this summer. I've had more leisure time than ever. I've been trying to get everything out of it because next few weeks are gonna be crazy with all that traveling. First I'm gonna spend couple weeks driving around Finland and after that I'm heading to Milan for fashion week and Munich to experince my first Oktoberfest ever. 

I've still got some summer outfits on my desktop to show you and here is the first one. This summer I fell in love with scarfs and baby blue. Hopefully Milan's indian summer will last longer than Helsinki's three days...

Post a Comment

Latest Instagrams

© Scouting Diaries by Elina Hyvölä. Design by FCD.