PILOT

8/25/2016


Selasin yksi päivä ihan ensimmäistä blogiani. Kuvat oli otettu sen aikaisella pokkarilla pimeänä talvi-iltana kauppakeskuksen pihavalojen alla. Blogissa oli myös muistopostauksia kuolleelle marsulleni sekä hienoja analyysejä alaikäisen Elinan viikonloppureissuilta. Siitä on onneksi tultu pitkälle (huolestuttavaa olisi jos ei) ja ensimmäisen blogin jälkeen pyöritinkin vielä pari vuotta vaihtelevalla tahdilla toista blogiani. Tosin niitäkään asuja tai postauksia en selaile suurellakaan ylpeydellä, mutta ainakin on jotain mille nauraa ja myös jotain josta kaverini jaksavat vieläkin kuittailla.

Vuonna 2012 muutettuani Turusta Helsinkiin en ajatellut sen vievän minua tähän. Fuksivuotenani halusin toimittajaksi, joka muuttui stylistiksi ja joka Italiassa asutun kevään jälkeen muuttui mallialan monitoimijaksi. Viimeiset kaksi vuotta olen toiminut myös kollegani kanssa perustetun Flounce.fi muoti/kauneussivuston päätoimittajana. Viime keväänä matkusteltuani kuukauden Aasiassa ja vietettyäni monta tuntia omissa ajatuksissani auringon alla huomasin kaipaavani jotain muutakin kuin toimituksellisten neutraalien juttujen kirjoittelua.

Olen aina ollut hyvin suorasanainen, välillä (ainakin parin lasillisen jälkeen...) liiankin kovaääninen ja kova kertomaan mitä mieltä olen asioista. Aikaisemmissa blogiyrityksissä ahdistusta on aiheuttanut se, että olen jäänyt himmailemaan. En ole kertonut asioita kuten ne ovat vaan pyrkinyt muiden bloggareiden tavoin silottelemaan kaikkea ja raapaisemaan vain pintaa jos sitäkään. Blogissani tulette ehkä näkemään kliseisiä instakuvia, muttette toivottavasti kliseisiä ja tylsiä tekstejä.

Nyt syksyllä edessä on muutamia reissuja, joulukuussa muutto Australiaan, paljon duunia ja puolikas gradu kirjoitettavaksi - niin ja hieman ankarampi rantakunnon metsästys näiden kesäpöhöjen jälkeen. Voitte seurata näitä juttuja Bloglovinin kautta, mutta mut löytää myös Instagramista sekä Snapchatista nimimerkillä elinahyvola. Nähdään siellä ja nähdään täällä!

P.S. Ulkoasu päivittyy toimivammaksi, kunhan saan lisää postauksia ulos, siitä johtuen etusivulla on vielä muutamia tyhjiä aukkoja.


&Other Stories top
BikBok pants
Zara shoes, bag & glasses


I started my first blog when I was 14. Since then, I have had an on and off relationship with blogging. Last winter I felt that it would be nice to have my own space again, where I could share my pictures and thoughts. Even though last two years have been amazing creating Flounce.fi with my team, I felt that it was my time to do something else. 

During the last couple years my careers aspirations have changed from fashion editor to stylist since I found my passion in the modeling industry. This fall is going to be completely unlike those that came before. I'm graduating from University. I'm moving to Sydney in December and while waiting my Australia experiences I've booked a couple trips. I can't wait to share all these things with you. You can follow my blog in Bloglovin and on Instagram and Snapchat with my nickname @elinahyvola.

Post a Comment

Latest Instagrams

© Scouting Diaries by Elina Hyvölä. Design by FCD.